Forumstraat

Sinds 2005 heeft ons forum een eigen "forumstraat" op de jaarlijkse internationale poppen- en berenbeurs die in Ahoy gehouden wordt. Een groot aantal leden van ons forum is er vertegenwoordigd en daar zijn we hartstikke trots op!

Wat onze forumstraat zo bijzonder maakt is niet alleen dat onze leden er staan met hun fantasiewerk maar, en zeker niet minder belangrijk!, vooral ook de sfeer die tussen de leden onderling heerst! Dit heeft zijn uitwerking op het publiek dat graag onze straat bezoekt om het werk van onze leden te bekijken en een praatje te maken.
De opzet van onze straat is mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen het thema fantasie en om ze te motiveren ook zelf aan de slag te gaan. Dus … mocht u vragen hebben ... schroom niet, we staan u graag te woord!

U vindt in onze forumstraat diverse materialen die u kunt gebruiken voor het maken van uw eigen creaties. Veel van onze leden verkopen specifieke materialen zoals vleugels, haar, klei, verf, mohair enz.

Tevens vindt u in onze forumstraat de webwinkel van triskel fantasy en Artmouse , onze eigen “hof” leveranciers, waar u terecht kunt voor allerlei materialen die u voor het poppen maken kunt gebruiken.

Kortom, onze forumstraat is meer dan een bezoekje waard!

 

 

last update 29 October 2012 © Fairy Fantasy Forum 2010